top of page

Multi Talent Coaching

Fel enthousiasme voor een nieuwe opdracht ... en enkele maanden later plots het interesse verliezen, zich op een ander project storten. Het is niet simpel om je loopbaan vorm te geven als je veel talenten hebt. Het is wel mogelijk.

 

De boeken van Barbara Sher zijn een aanrader voor iedereen die al een tijdje op zoek is naar die ene roeping, en die altijd terug valt op een nieuw idee, een ander project, die door het bos de bomen niet meer kan zien. Of door te kijken naar die ene boom niet meer het hele bos voor ogen heeft.

Barbara Sher vroeg "What do I do when I want to do everything?" en geeft een aantal antwoorden voor de mensen, die zij "scanner" noemtde mensen met meer dan een roeping en meer dan éen talent. 

Kijk eens naar jezelf: je hobby's als kind, als jongere, nu. Kijk eens naar je leeslijst of brouwsergeschiedenis, kijk eens naar je loopbaan. Zie je een rechte lijn, een logica, een duidelijke richting? Of ben je daarna al jaren op zoek? Ben je flexibel, nieuwsgierig en open minded, maar eerder een starter en inspirator dan een doorzetter, volhouder en afmaker? Verveel je je zonder verandering?

 

Dan heb je misschien een scanner-persoonlijkheid: meer dan éen roeping, meer dan éen talent, en veel te vaak het gevoel dat dit nooit ergens naartoe zou leiden, dat je telkens van nul begint of dat je steeds alle ballen in de lucht kan houden maar nooit de top kan bereiken. Wie weet ben je zelf hoogbegaafd of hoogsensitief, maar laag in eigendunk en zelfvertrouwen? Wat is dan de waarde van al die talenten? Wat is de zin, de rode draad in je leven?

Multi-talent-coaching werd ontworpen om deze te ontmantelen. Je eigen kern, your own way. Je kan je veelzijdige interesses en talenten leren accepteren, zelf omarmen, en er een weg mee te vinden, er trots op leren zijn in plaats van je zelf te beperken door op éen ding te willen focussen. We bekijken welke tips en tricks je kunnen helpen om te doen wat je echt wilt doen: je tijd managen, je persoonlijke projecten beheren, je eigen doelstellingen vinden. Zonder keurslijf. Vrij om te zijn wie je bent. 

bottom of page